AFO Electric

 

Keep it simple! Keep it efficient!

 

Misiunea noastra

 

2008
5 ianuarie - opt sportivi romani iau startul la raliul Dakar.
10 ianuarie - are loc lansarea misiunii STS-122 a navetei ATLANTIS cate laboratorul de cercetare COLUMBUS.
17 ianuarie - ia nastere AFO ELECTRIC SRL.

Care este elementul comun al tuturor acestor evenimente?
Dorinta de a castiga, de a cuceri, de a invinge, de a demonstra si dovedi cunoasterea, experienta, determinarea...
Aceleasi elemente ne-au manat si pe noi, ECHIPA AFO ELECTRIC sa decidem ca ne putem croi drum printre “dunele” pietei si chiar mai mult…. si ca prin profesionalism , determinare, cunoastere, experienta putem chiar ajunge la “stele”.
Complicat, nu? Asa am crezut si noi la inceput! Apoi, ne-am amintit: lucrurile SIMPLE sunt cele mai EFICIENTE! Iata punctul de inceput. Ne vom concentra sa oferim intotdeauna solutii SIMPLE SI EFICIENTE!Deci, unde ne aflam ?

 

Deja am inceput sa reusim! Solutiile pentru interconectarea cablurilor de joasa si medie tensiune distribuite de noi sunt un exemplu elocvent. Tot aici se incadreaza si gelul si pasta electroizolante, conectorii cu surub, tuburile extensibile si cele termocontractibile, cablurile autoreglabile pentru incalzire, benzile izolatoare speciale, sau masticurile autocomasante.
Pentru ca pachetul sa fie complet ne-am concentrat atentia si asupra reperelor tehnice din cauciuc ( covor electroizolant, rulant cu sau fara insertie textila, platforme electroizolante si in general orice reper ce se incadreaza in aceasta categorie) dar si a reperelor cu caracter de unicat sau in serie limitata fabricate din materiale electroizolante sau compozite.
Ne-am promis ceva: vom incerca intotdeauna sa cautam solutii optime si mai ales sa fim capabili sa oferim un pachet complet de produse si servicii. Ne-am tinut de cuvant! Putem acum sa oferim solutii pentru instalatii electrice, constructii civile si industriale, hale industriale, iluminat public, telecomunicatii, transportul energiei si al gazelor, platforme petroliere, constructia de masini, instalatii pentru productia energiei alternative ( turbine eoliene), constructia de nave, de automobile, solutii pentru cai ferate, constructia de trenuri si vagoane, samd.
Daca am omis ceva, spuneti-ne! Va vom raspunde!

Echipa

 

Persoanele devotate care fac parte din echipa noastra au fost intotdeauna un liant intre produsele companiei si necesitatile clientilor. Cu fiecare idee despre ce produs se potriveste sau s-ar potrivi mai bine necesitatilor clientilor, personalul nostru a castigat respectul acestora, si increderea ca intotdeauna voi primi cel mai bun sfat de la noi.

Clientii

 

Increderea clientilor vine odata cu rezolvarea necesitatilor legate de anumite aspecte ale muncii lor. Faptul ca acestia s-au intors intotdeauna la noi si ca au apelat mereu cand au avut nevoie, ne face sa credem ca am capatat un respect din partea lor, o consideratie si o pretuire deosebita. Svom incerca sa pastram toate aceste atuuri si in continuare.

O scurta istorie

 
2008
5 ianuarie - opt sportivi romani iau startul la raliul Dakar
2008
10 ianuarie - are loc lansarea misiunii STS-122 a navetei ATLANTIS cate laboratorul de cercetare COLUMBUS
2008
17 ianuarie - ia nastere AFO ELECTRIC SRL